sobota 21. února 2009

závěrem

Naše natarka, byla celou dobu podporována několika hráči naší aliance ^Century^ hráči aliance Div, Kalpazanka a Voinski z aliance BG & Fr a spoustou hráčů různých aliancí... kdy jedni na nás posílali útoky a jiní z dané aliance nám posílali podpory.. SLZA, KATANA, !FOH!2, samozřejmě nemůžu zapomenout na spousty malých hráčů...vlastníků jedné až tří vesnic, kteří náš div vzali za svůj a my je za své, takže jsme stavěli pro všechny.

Nejvyšší spotřeba obilí u nás byla cca -580k za hodinu a to v okamžiku než začali útočit nataři, s prvním útokem jednotek ubylo a tento trend bohužel pokračoval...takže to skončilo nevyhnutelným a očekávaným.

Přesto, že to byl boj s větrnými mlýny, tak ničeho nelituji... jako aliance jsme do toho dali maximum, div jsme hlídali ve čtyřech účtech...Koukal (Koukal a Power), Mat a Pat, Jindříšek a JaV.

Jindříšek nás po první katapultaci opustil... co vše se za tím činem skrývalo nebudu řešit... není to moje věc..je to čistě na každém z nás jací jsme a jak hru řešíme a hrajeme...

Děkujeme všem za podpory...vojenské, surovinové i obilné... bez vás všech by tento DS nikdy nestál a myslím, že by to byla škoda..

za celý stavitelský tým V. z účtu JaV

Žádné komentáře:

Okomentovat